Trainingsmogelijkheden bij StaBility

 

Individuele Performance training 

Dit is dé fysieke training voor jou als individu. Op basis van fysieke tests, doelen en skills tijdens je sport maken wij schema's en begeleiden we je anderhalf uur in kleine groepen van max. 6 personen. We doen dit bewust sport specifiek aangezien iedere sport andere skills vraagt van je lichaam. Daarnaast train je alle aspecten die met bewegen te maken hebben. Zo komt kracht, stabiliteit, beweeglijkheid en uithoudingsvermogen aan bod. 

Je kunt hierin kiezen of je 1x of 2x per week wilt komen trainen en dit is per week aan te passen. 

      - 1x per week: €65,- per maand 

      - 2x per week: €120,- per maand 

Aanmeldformulier

 

Athletic skills training 

Dit is een gespecialiseerde fysieke training van één uur waarbij gewerkt wordt aan skills als explosiviteit, reactievermogen, spronghoogte, snelheid, schotkracht, richtingsveranderingen, etc. Dit alles gebaseerd op het individu met een duidelijke vertaling naar de specifieke sport.

We hebben hierin ook een training gericht op keepers. De training is voor alle keepers toegankelijk van alle sporten en leert je gericht beter te worden.

      - 1x per week: €45,- per maand 

Aanmeldformulier

 

Team training 

Het is als vereniging, team of grotere groep ook mogelijk om bij ons te trainen. We kunnen het aanbod hierin volledig naar jullie wens(en) aanpassen. 

      - Prijs op aanvraag

Aanmeldformulier